Home Disney Prikolica Bagman napoveduje grozljivo grozljivko Lionsgate s Samom Claflinom v glavni vlogi

Prikolica Bagman napoveduje grozljivo grozljivko Lionsgate s Samom Claflinom v glavni vlogi

by Dennis

Izšel je prvi napovednik za Bagman, novo Lionsgateovo grozljivko.

Bagman je nova grozljivka s Samom Claflinom (The Hunger Games: Catching Fire, Peaky Blinders) v glavni vlogi, ki govori o mitskem, zlobnem bitju, ki ugrablja otroke. Film bo na sporedu ravno za noč čarovnic, saj bo v ameriške kinematografe prišel septembra letos.

Spodaj si oglejte napovednik in plakat filma Bagman (oglejte si še več napovednikov in posnetkov):

Kaj vemo o filmu Bagman družbe Lionsgate?

“V temačni grozljivki Bagman se družina znajde v nočni mori, saj jo lovi zlobno mitsko bitje,” se glasi uradni sinopsis. Starši že stoletja in v različnih kulturah svarijo svoje otroke pred legendarnim Vrečarjem, ki ugrabi nedolžne otroke in jih vtakne v svojo gnusno, gnijočo vrečo – da jih nikoli več ne bi videli. Patrick McKee (Sam Claflin) je kot deček le za las ušel takšnemu srečanju, ki mu je pustilo trajne brazgotine v odrasli dobi. Zdaj se je Patrickov mučitelj iz otroštva vrnil in ogroža varnost njegove žene Karine (Antonia Thomas) in sina Jakea (Caréll Rhoden). Lionsgate v sodelovanju z Media Capital Technologies predstavlja film v produkciji podjetja Temple Hill.”

Film Bagman je režiral Colm McCarthy, ki je pred tem posnel filma Izobčenec iz leta 2010 in Dekle z vsemi darovi iz leta 2016, v slednjem so igrali Gemma Arterton, Paddy Considine in Glenn Close. Scenarij je napisal John Hulme, kot producenti pa so pri filmu sodelovali Marty Bowen, John Fischer, Wyck Godfrey in Isaac Klausner.

Poleg Caflina, Thomasa in Rhodena so v filmu Bagman igrali še Sharon D. Clarke, Steven Cree, William Hope, Adelle Leonce, Peter McDonald, Henry Pettigrew in Will Davis.

Film Bagman bo v ameriških kinematografih izšel 20. septembra 2024 pri založbi Lionsgate. Film še ni prejel uradne ocene Združenja filmskih producentov (MPA).

Related Posts

Leave a Comment